Начало Бокс Рой Джоунс заговори за допинг при Тайсън
0

Рой Джоунс заговори за допинг при Тайсън

Рой Джоунс заговори за допинг при Тайсън
0

Изненадващ коментар относно употреба на забранени стимуланти разбуни духовете около предстоящия двубой между Майк Тайсън и Рой Джоунс.

Вторият обяви, че вече са били проверени за употреба на допинг по време на подготовката, като заяви, че няма против да се изправи срещу “Динозавъра”, дори и неговата проба да се окаже положителна. Мачът между легендите ще се състои на 28 ноември.

“Вече ни тестваха. Дойдоха при мен миналата седмица, ходиха и при Майк. Подобно нещо би те притеснило единствено ако имаш притеснения относно създаването на предимство. Но за мен не е проблем, аз съм от старата школа, нали разбирате? Надявам се да минеш теста, но, щом насоча вниманието си към теб, не ми пука какво си взел, искам те. Щом веднъж те набележа, не ми пука какво става. Надявам се да даде негативна проба, защото без тези тестове не можем да се бием, но и да не го мине, Рой си иска мача”, заяви Джоунс.

51-годишният боксьор коментира и информацията, че през 2003 г. е отказал двубой с “Железния Майк”.

“По това време аз исках мач с Майк. Когато спечелих титлата в тежка категория, той беше единственият в дивизията, срещу когото исках да се изправя. Ако нямаше да получа Майк Тайсън, щях да се върна в лека тежка. Но по това време той приключи с бокса, чух за това и свалих категорията. Но той беше единственият в тежка категория, с когото исках да се бия след Джон Руис”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.