Начало Бокс Рой обмисля да захапе Майк Тайсън

Рой обмисля да захапе Майк Тайсън

Рой обмисля да захапе Майк Тайсън
0

Рой Джоунс-младши е готов на крайности, ако Майк Тайсън играе мръсно в шоу мача им. Легендата не мисли да се дава на „Железния Майк“ и ще му отвърне подобаващо.

„Когато дойде време за битката, ние ще се бием. Ако трябва да хапя, ще го ухапя“, Джоунс сподели пред Sky Sports.

„Той още си е Майк Тайсън. Един от най-силните и най-експлозивните, които някога са стъпвали на ринга. По-тежък е и ще имам сериозни проблеми. Ако започне с мръснишките номера обаче, ще прибегна до крайности.“

Двете величия ще се изправят в демонстративен двубой на 28 ноември в Лос Анджелис, като 51-годишният Джоунс не се е бил от 2 години, докато 54-годишният Тайсън за последно беше в ринга през 2004 г.

Очаква се огромен интерес към срещата.

Сред подгряващите битки ще има други сериозни имена, а популярни изпълнители ще се погрижат допълнително за доброто настроение.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.