Начало ММА Треньорът на Пауло Коста: Искаме и Джон Джоунс
0

Треньорът на Пауло Коста: Искаме и Джон Джоунс

Треньорът на Пауло Коста: Искаме и Джон Джоунс
0

Ерик Албаракин, който е главен треньор на претендента за титлата на UFC в средна категория Пауло Коста, заяви че бразилският боец ще иска и битка с Джон Джоунс в бъдеще. Коста има насрочен двубой с шампиона Израел Адесаня на 26-ти септември, но Албаракин разкри пред ESPN, че при победа Коста ще обмисли преминаване в полутежка категория в търсене на двубой с Джоунс.

Главната цел сега е да победим Адесаня. Разучили сме го. Знаем играта на целия му отбор. На 26-ти септември ще го изтрием. След това не се изненадвайте, ако се качим при 93-килограмовите. Джон Джоунс може да тича, но не може да се скрие„, категоричен бе ММА треньорът.

Джон Джоунс освободи титлата в полутежка категория само преди месец и заяви, че планира да се състезава в тецка категория, което може и да опропасти плановете на Коста и щабът му. В миналото Джоунс е проявявал интерес към битка с Израел Адесаня. Двубой с Коста може също да заинтригува хегемонът при 93-килограмовите, ако бразилецът запази статуса си на непобеден боец.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".