Начало Бокс Вижте как Рой Джоунс се готви за мача с Тайсън (ВИДЕО)
0

Вижте как Рой Джоунс се готви за мача с Тайсън (ВИДЕО)

Вижте как Рой Джоунс се готви за мача с Тайсън (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион по бокс в 4 категории Рой Джоунс младши показа на последователите си в социалните медии как се готви за сблъсъка с друга легенда – Майк Тайсън.

Ветераните ще се изправят един срещу друг в демонстративен двубой на 12 септември в един от най-очакваните боксови двубои на годината. Във видеото 51-годишният Джоунс демонстрира няколко комбинации, като скоростта и точността на ударите му предизвикват въодушевени реакции от страна на хората, които са в залата с него.

По-рано тази седмица Рой Джоунс младши коментира твърдението на Анди Фостър – шеф на Калифорнийската щатска атлетическа комисия, че мачът между легендите ще бъде “малко по-здрав спаринг”.

“Ще бъде спаринг, но не забравяйте, че аз съм по-дребният тип. Анди Фостър не може да контролира Майк щом Майк влезе в ринга. Трябва да се защитавам както в истински двубой. Ако Майк реши да ме млати, какво трябва да направя? Да погледна към Анди? Не, по дяволите! Ще трябва да се защитавам. Чух какво каза Анди Фостър, но знам и какво каза Майк, така че не мога да разчитам на Анди докато съм в ринга. Трябва да съм готов за война”, каза Джоунс.