Начало Бокс Еминем и Лил Уейн ще подгреят Тайсън – Джоунс

Еминем и Лил Уейн ще подгреят Тайсън – Джоунс

Еминем и Лил Уейн ще подгреят Тайсън – Джоунс
0

Двама от най-популярните рапъри ще подгреят завръщането на двама от най-популярните боксьори

Емблематичните изпълнители Еминем и Лил Уейн ще пеят преди сблъсъка Майк Тайсън – Рой Джоунс-младши. Вероятно е към шоуто да се включи и Пост Малоун, твърди влогърът и отксоро боксьор – Джейк Пол.

Русокосият You Tube-ър също е част от голямата гала на 12 септември. На нея той ще мери сили с бившата звезда от НБА Нейт Робинсън.

„Ще бъде много луда вечер. Лил Уейн ще пее, Еминем ще пее. Ако не се бъркам, Пост Малоун също ще изпълни нещо“, сподели Пол пред IMPAULSIVE.

На галата няма да има публика, но организаторите се надяват да разтресат пазара с платените гледания (PPV).

Самият Рой Джоунс е автор на рап хит с близо 200 милиона гледания – „Can’t be touched“.

Песента често е използвана като допълнителна мотивация от трениращи. Нищо чудно да я чуем в интересно изпълнение с някоя измежду хип хоп иконите на 12 септември.

Очаквани вечер с много бокс и рап.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.