Начало Бокс „Битки на духа“ ще съберат фенове на Левски за 11-ти път на боксовия ринг

„Битки на духа“ ще съберат фенове на Левски за 11-ти път на боксовия ринг

„Битки на духа“ ще съберат фенове на Левски за 11-ти път на боксовия ринг
0

Българска Федерация Бокс за поредна година ще се включи в организацията на „Битки на духа“.

Боксовият турнир ще се проведе за 11-ти път, като БФБ подава ръка в осъществяването му съвместно с Националния клуб на привържениците (НКП) на „Левски“.

Общо 20 срещи ще се проведат в зала „София“ в събота, 25 март. Началото на галавечерта е от 19:14 часа, а билетите са с цена 20 лева.

Бойната карта ще включва 11 срещи по олимпийски бокс, 6 професионални и 3 по правилата на кикбокс. Главното събитие ще е с участието на Григор Саруханян, носител на титлата WBC CISBB, който ще се изправи срещу французина Салим Бен Реджеб.

На ринга ще видим и националния ни състезател Красимир Джуров, заедно с неговия брат Божидар.

„Битки на духа“ ще мине под знака на благотворителността. Този път на търг ще бъдат разиграни ръкавиците на Григор Саруханян, с които постигна категорична победа в последната си среща за титлата на WBC.

Началната цена е 500 лв, а стъпката за наддаване е 100 лв. Всички средства ще отидат за инициативата на Blue Boys от Ихтиман – „Заедно за Ели“.

Ели Лозанова е дете на 13 години, което пострада тежко по време на състезание по самбо. Налага се оперативна намеса на гръбначния стълб, след която предстои дълга рехабилитация за детето.

тагове: