Начало Бокс Бивш шампион: Примадоната Фюри е виновен за провалената битка с Усик

Бивш шампион: Примадоната Фюри е виновен за провалената битка с Усик

Бивш шампион: Примадоната Фюри е виновен за провалената битка с Усик
0

Бившият световен шампион в две категории, сега коментатор и анализатор, американецът Тимъти Брадли, е на мнение, че Тайсън Фюри е виновен за провалената битка с Олександър Усик.

Очевидно отговорността за провала на преговорите е на Фюри. Всички въпроси трябва да бъдат задавани към него. Падна ми в очите, превърна се в примадона, боксова примадона. Той е наясно, че е достигнал нивото, на което може да напълни арената с фенове, независимо от съперника„.

Тайсън Фюри излиза срещу Джо Джойс

Моето мнение е, че Фюри никога не е искал да се бие с Усик. Изобщо не иска. Не очакваше Усик да се съгласи да вземе едва 30% от парите за мача. Но когато Олександър се съгласи, Тайсън започна отчаяно да търси други извинение„, заяви легендата, цитиран от Vringe.com.

Брадли говори кога и с кого ще видим Фюри след провала на преговорите с Усик: „Вероятно ще се изправи срещу Джо Джойс. Той се нуждае от такъв противник, от битка, в която ще може да контролира всичко, да диктува всички условия. Противник, който е съгласен да се бие за жълти стотинки. Някъде дълбоко в себе си ми се струва, че Фюри се страхува да се бие с Усик, защото ситуацията му напомня за 2015 г., когато победи Владимир Кличко, отне всичките му титли, след което падна в бездната„, добави Брадли.