Начало Бокс Боб Аръм: Джошуа – Фюри е готов на 95%

Боб Аръм: Джошуа – Фюри е готов на 95%

Боб Аръм: Джошуа – Фюри е готов на 95%
0

Легендарният американски промоутър и шеф на „Top Rank“ – Боб Аръм, е уверен, че в най-скоро време всичко между двата лагера на Тайсън Фюри и Антъни Джошуа ще бъде финализирано.

Щабовете на световните шампиони се намират в сериозни преговори от няколко седмици за осъществяването на един от най-чаканите мачове в историята на бокса.

Снимка: БТА

Когато става въпрос за две от най-сериозните имена в бокса днес, преговорите да са бавни и мъчителни. Двамата британци имат договори с различни телевизии и мениджъри, но според Аръм краят е съвсем близо.

„Не искам да давам крайни срокове, но трябва да кажа, че до този момент преговорите вървят много добре“, заяви 89-годишният бивш адвокат.

MATCHROOM BOXING

„Надяваме се да имаме подписите и на двамата до две седмици. Работим по всички възможни детайли. Доколкото виждам, двете страни нямат разногласия. На 95% съм сигурен, че битката ще се случи и на 100% убеден, че Тайсън ще спечели с нокаут“, допълни Аръм, който бе също толкова убеден, че Фюри – Джошуа няма да се случи, защото Кубрат Пулев ще победи „Ей Джей“.

Импресариото сподели още, че Еди Хърн е дал идеята подгряващите мачове да противопоставят боксьори на „Top Rank“ и „Matchroom Boxing“.