Начало Бокс Боб Аръм: Комарджиите определят дали има интерес към даден мач
0

Боб Аръм: Комарджиите определят дали има интерес към даден мач

Боб Аръм: Комарджиите определят дали има интерес към даден мач
0

Легендарният промоутър Боб Аръм, който работи и с Кубрат Пулев, посочи един от основните проблеми на съвременния бокс. Той е на мнение, че не се продават много билети за мачовете, тъй като съперниците не са равностойни. А това отдръпва комарджиите, които според него определят интереса към даден двубой.

„Истинският проблем в бокса е, че хората не купуват билети за двубоите. И една от причините да не го правят е, че ако няма интерес към някой от боксьорите, хората не се интересуват, може да си останат вкъщи и да гледат мача по телевизията“, започна Аръм.

„Интерес се предизвиква чрез стимулиране на залаганията. И единственият начин хората да залагат на двубоите е, ако ги възприемат като равностойни. Така че, независимо как промотирате битка, когато коефициентите на единият са много ниски и срещата изглежда предрешена, няма да продадете много билети, защото това не е двубой, на който да се залага„, продължи промоутърът.

„Когато организирате битка, която е равностойна, тя е равностойна не защото някой казва, че е такава, а защото комарджиите казват, че е равностойна. Така въвличате хората, защото тогава искат да присъстват не само, за да подкрепят единия или другия боксьор, а за стискат палци за своя залог“, завърши Аръм.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.