Начало ММА Избухна скандал между журналист и семейството на Нурмагомедов
0

Избухна скандал между журналист и семейството на Нурмагомедов

Избухна скандал между журналист и семейството на Нурмагомедов
0

Голям скандал избухна между шампиона на UFC в тежка категория Хабиб Нурмагомедов и руски журналист.

Олег Кашин, който е известен политически журналист, обяви, че дагестанецът трябва да си стои на село и не трябва да представя Русия на международната сцена. Повод за това бяха думите на шампиона, че ако не е станал ММА боец е щял да се занимава със селско стопанство. Нурмагомедов често е обвиняван, че не представя Русия, а само Дагестан.

„Имаме набор от съвременни герои: пилот, който приземи самолет в царевица, велики олимпийци и спортисти, Хабиб Нурмагомедов … Разбира се, Хабиб е излишен. Място на Хабиб е в неговото село, а не на световната сцена да представлява Руската федерация. Името Хабиб не е страшно, то е смешно. По-скоро той е комична фигура, която дискредитира Русия на световната сцена. Не искам моята държава да се свързва с тези хулигански боеве. Искам Русия да продължи да бъде страна на велика култура, велика наука, страхотен истински спорт, а не състезание с полуживотни. Това не е яко“, каза Кашин.

Бащата на Хабиб – Абдулманап Нурмагомедов, отвърна бързо.

Това са обикновени завистници и хейтъри. Никой не им обръща внимание. Сега имаме бой с Фъргюсън, подготвяме се за него. Завистливите хора се опитват по всякакъв начин да се намесват“, бяха думите на Абдулманап.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.