Начало Бокс Боб Аръм: Пулев ще си върне лиценза до дни

Боб Аръм: Пулев ще си върне лиценза до дни

Боб Аръм: Пулев ще си върне лиценза до дни
0

Легендарният промоутър Боб Аръм даде пространно интервю за iFL TV, в което обясни, че Кубрат Пулев ще получи лиценза си съвсем скоро. В момента Кобрата е със спрени права за щата Калифорния заради разразилия се скандал с репортерката Джени Равало-Суши.

Шефът на „Top Rank“ сподели, че българският боксьор вече е преминал нужните обучителни курсове:

„Кубрат трябваше да направи две неща. Едното беше да премине курс срещу сексуалния тормоз, на който аз го придружих и който той премина успешно. Вече имаме и сертификата от Университета в Калифорния. Всичко е точно по този параграф.“

„Второто беше да участва на симпозиум заедно с представители на медиите, в който се говореше за оказването на сексуален тормоз срещу журналистки на работното им място. Той се проведе на 3 юли и получих уверение от Университета в Калифорния, че всичко е минало по конец.“

„Така че той приключи и с второто изискване от Комисията за възстановяване на лиценза му. И затова ще получи без проблем обратно лиценза си на заседанието на 22 юли и ще можем скоро да му уредим мач“, заяви Боб Аръм.

Наскоро Джени Суши изригна срещу 88-годишния промоутър и поиска неговият лиценз да бъде отнет също. Легендата определи действията като отчаяни.

„Тя ме изрита от пресконференцията, аз исках да отида и да задам въпроси. Това само показва отчаянието й, защото осъзнава какви глупости е натворила. Сексуалният тормоз е истински проблем и той трябва да бъде решен вееднъж завинаги. Но тя осъзнава, че случаят беше раздухан много извън реалните му пропорции и няма нищо общо със сексуалния тормоз“, сподели още Аръм.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.