Начало Бокс Боксьорите ни проведоха първи спаринги с тима на Украйна

Боксьорите ни проведоха първи спаринги с тима на Украйна

Боксьорите ни проведоха първи спаринги с тима на Украйна
0

Младежкият ни национален отбор по бокс направи първи спаринги на украинска земя. Боксьорите ни проведоха двустранна среща с представителния тим на домакините. Тя се състоя в спортната база на град Харков, където тимът ни е на лагер.

Българският състав е съставен от 8 състезатели, които се състезават в 6 категории:  Шакир Стоянов (до 49 кг.), Ясен Радев ( до 52 кг.), Радослав Росенов (до 56 кг.), Николай Маринов (до 56 кг.), Красимир Джуров (до 56 кг.), Румен Руменов (до 63 кг.), Емирджан Мехмед (до 69 кг.) и Уилям Чолов (до 75 кг.).

Тимът ни е воден в Украйна от треньорите – Борислав Бояджиев, Младен Сталев и Пейчо Багдатов.  Лагерът ще завърши с двустранна среща на националите с връстниците им от Украйна. След него тимът ни се завръща в България, където ще продължи подготовката в националната спортна база „Белмекен“.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".