Начало Бокс Боксовият турнир между феновете на Левски с нова дата

Боксовият турнир между феновете на Левски с нова дата

Боксовият турнир между феновете на Левски с нова дата
0

Седмият ежегоден боксов турнир, организиран от привържениците на футболен клуб „Левски“ София, има нова дата. Събитието бе преместено от 24-ти февруари на 16-ти март. Промяната се наложи заради програмата на футболната Първа лига и бе оповестена по-рано днес във Фейсбук страницата на Националния клуб на привържениците на клуба.

Според обновената програма на елитния български футболен шампионат, „Левски“ трябва да се изправи срещу ЦСКА–София на 24-ти февруари и това прави невъзможно за голяма част от феновете на „сините“ да присъстват на битките в зала „София“.

Тази година боксовият турнир ще бъде в чест на 20-годишнината на клуб на привържениците „София-Запад“, който е и организатор на първите три издания на боксовата гала за фенове и фракции. Съорганизатор на турнира за пореден път е Българската федерация по бокс.

За записване за участие в двубоите: 0888 660 130

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.