Начало Бокс Братът на Джоузеф Паркър беше арестуван
0

Братът на Джоузеф Паркър беше арестуван

Братът на Джоузеф Паркър беше арестуван
0

Малкият брат на Джоузеф Паркър е бил арестуван на международното летище в Чикаго след предполагаемо нападение.

Според непотвърдена информация, Джон Паркър е влязъл в саморазправа с поне един човек, след като е бил свален насила от полет за Лос Анджелис заради проблем с билета. Инцидентът се е разиграл след победата на брат му над Алекс Лиапай с нокаут в 10-я рунд в Роуд Айлънд.

Според новозеландското издание NZME, малкият Паркър е бил замесен и в друг инцидент, този път с човек от екипа на брат си Джоузеф, в хотела вечерта преди мача.

„Мога единствено да потвърдя, че брат ми Джон е бил задържан в Съединените Щати след инцидент, който се е случил на път към дома в Нова Зеландия. Това е изключително трудна и разстройваща ситуация за нашето семейство и смирено молим за спазване на личното ни пространство“, коментира Джоузеф Паркър.

„Не съм присъствал на инцидента и не съм напълно наясно с детайлите. Стана очевидно, че Джон се бори с някои психически проблеми, които, изглежда, са допринесли за инцидентите. Разбира се, изразявам съчувствие към всички замесени и ще окажа необходимата помощ, която мога. Ситуацията е в негови ръце и в тези на властите на САЩ. Искрено се надявам Джон да получава необходимата грижа, като изказвам най-искрени съчувствие на всички, които са пострадали и им пожелавам всичко най-хубаво“, каза в официално изявление мениджърът на боксьора Дейвид Хигинс.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.