Начало Бокс Бронзовия бомбардировач отказа да се бие в нова категория

Бронзовия бомбардировач отказа да се бие в нова категория

Бронзовия бомбардировач отказа да се бие в нова категория
0

Бившият световен шампион Дионтей Уайлдър не възнамерява да напуска тежка категория. Американецът не вижда логика в това да участва в новата дивизия на WBC.

„Хората трябва да правят пари и ги разбирам. Това е креативен начин… но като боец не виждам смисъл от всички тези категории и пояси“, Уайлдър сподели в The Last Stand Podcast.

„Ако е специално създаден за мен, знаете ще откажа.“

„Моята кариера е на боец от тежка категория и така ще завърша. Винаги съм играл срещу по-тежки. Не изпитвам трудности. Нокаутирам пичове с по 25 килограма над мен. Не виждам смисъл да снижавам стандартите си. Размазвам им главите като авокадо“, изстреля още Дионтей Уайлдър.

„Бронзовия бомбардировач“ претърпя първата си загуба по-рано тази година. Той беше надигран тотално от Тайсън Фюри и критиките последваха.

Необясними обаче остават многото му странни оправдания.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.