Начало Бокс Брутален сблъсък в средна категория при жените!

Брутален сблъсък в средна категория при жените!

Брутален сблъсък в средна категория при жените!
0

Клариса Шийлдс и Кристина Хамер ще се срещнат в обединителен двубой за световните титли в средна категория.

Непобедените боксьорки излизат очи в очи на 13 април в Атлантик Сити.

„Чакам този мач от много време. Пътувала съм из много страни, детронирала съм шампиони. Щом държи титлата след всички тези години – значи е по-добра от останалите. Все пак малцина могат да ме респектират. Аз съм бъдещето и искам да я приключа бързо“, закани се младата Шийлдс.

Тя е двукратен олимпийски шампион (2012, 2016). Държи поясите на WBA, WBC и IFB.

„Голям риск е да дойда от Германия в САЩ, но вярвам, че най-добрите трябва да се бият помежду си. Този мач може да промени женския бокс. Ще направя всичко възможно да сляза от ринга като победител. Всичко може да се случи в нашия спорт. Ще играя за нокаут, но главната ми цел е крайният успех“, коментира Кристина.

Германката е световен шампион на WBO от 2010 година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.