Начало Бокс Цените на билетите за Майк Тайсън – Джейк Пол стартират от $238?

Цените на билетите за Майк Тайсън – Джейк Пол стартират от $238?

Цените на билетите за Майк Тайсън – Джейк Пол стартират от $238?
0

Мачът, който никой не иска да се състои, но всички ще гледат – този между Майк Тайсън и Джейк Пол. Това в общи линии е мнението на мнозинството от феновете на бокса, след като официално бе съобщено, че „Железния Майк“ се завръща на ринга срещу „Проблемното хлапе“, въпреки разликата във възрастта им от цели 30 години. Последната новина обаче идва малко шокиращо, защото Daily Express твърди, че онлайн продажбата на билети ще стартира с цени от $238.

Ако вземем предвид, че мачът ще се проведе на „AT&T“ в Лас Вегас, където капацитетът е от 80 хил., това би превърнало боксовата гала в едно от най-скъпите спортни събития през календарната 2024 г.

Направихме проверка, за да види дали ценните книжа са пуснати в продажба вече, но се оказва, че все още тя не е факт. От MVP само са пуснали форма за заявка на предварителна продажба на билети, където може да кандидатствате за 48-часов ранен достъп до билетния център.

Очакваме да научим кога билетите ще тръгнат в търговската мрежа и едва тогава ще разберем и цените за различните позиции из стадиона.