Начало Бокс Чарло нокаутира зрелищно Хоган (ВИДЕО)
0

Чарло нокаутира зрелищно Хоган (ВИДЕО)

Чарло нокаутира зрелищно Хоган (ВИДЕО)
0

Носителят на пояса в средна категория, версия WBC Джермал Чарло защити по впечатляващ начин титлата си срещу Денис Хоган.

29-годишният американец записа в Бруклин 30-ата си победа на професионалния ринг и общо 22-а с нокаут, като остава непобеден. Хоган започна по-добре, като създаде сериозни проблеми на съперника си с двоен ляв прав в откриващия рунд. Лека-полека обаче Чарло успя да намери правилната дистанция и в 4-я рунд изненада Хоган с ъпъркът, който го прати на земята с такава ярост, че той се превъртя през глава.

Хоган се изправи на крака след едва втория нокдаун в кариерата си и удържа агресивните атаки на шампиона до края на частта. Чарло обаче продължи да пласира тежки удари в съперника си, като в крайна сметка отново го повали в 7-я рунд и реферът прекрати двубоя.

След срещата Джермал Чарло изрази готовност да се бие с някое от големите имена, които държат останалите титли в категорията – Генади Головкин и Саул „Канело“ Алварес.

„Средната категория е доста широка. Тук съм да се бия с всички. Човек трябва да взема правилните решения в правилния момент“, коментира боксьорът.