Начало Бокс Хъргович брутално нокаутира нискокласиран грък (ВИДЕО)

Хъргович брутално нокаутира нискокласиран грък (ВИДЕО)

Хъргович брутално нокаутира нискокласиран грък (ВИДЕО)
0

Филип Хъргович унищожи гръка Александре Картозия и кандидатства за приза „Нокаут на годината“. Битката в Дания беше изключително неравностойна.

Това бе очаквано предвид ранкинга на Картозия, който е на 646 място в световната ранглиста според реномираното издание BoxRec.

В първите мигове на битката Хъргович пускаше прави, за да разбере каква дистанция му е нужна. Непобеденият хърватин се втурна на щурм във втория рунд и изплаши хората около ринга с бруталния нокаут.

Добрата новина е, че гръкът успя да напусне залата на карака. Той бързо получи забрана да се състезава в следващите 90 дни.

Това е 11-та поредна победа за Филип Хъргович при професионалистите, но подобни мачове не му правят чест. Планът беше да се бие с Ондрей Пала, а Картозия го замени само три дни преди галата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.