Начало Бокс Владимир Кличко припомни исторически двубой (СНИМКА)

Владимир Кличко припомни исторически двубой (СНИМКА)

Владимир Кличко припомни исторически двубой (СНИМКА)
0

Интересна снимка от важен, по отношение на периода, в който се състои, сблъсък качи Владимир Кличко в социалните мрежи.

Бившият световен шампион в тежка категория сподели с феновете си кадър от разговор с брат му по времето на двубоя му с австралиеца Алекс Лиапай. Той се състоя на 26 април 2014 година, месец след анексирането на Крим от страна на Русия.

„Доктор Стоманен чук“ спечели срещата с технически нокаут, постигнат в 5 рунд. Интересното е, че следващият сблъсък на Владимир Кличко беше срещу Кубрат Пулев.

„Снимка „зад кадър“, направена през 2014 г. от сблъсъка с Алекс Лиапай. Това беше много важна битка на много нива поради предизвикателствата, които се случиха в Украйна, и брат ми, който беше в центъра на събитията. Исках да се представя впечатляващо, за да повдигна духа на хората. Също така искам да изкажа голямо уважение към г-н Лиапай. Помниш ли този двубой“, написа по-малкият от братята Кличко в профила си в Instagram.

 Припомняме, че Кличко, заедно с Антонио Тарвър, влязоха в екипа на Ивендър Холифилд. Двамата бивши световни шампиони помагат в подготовката на 57-годишния легендарен боксьор за завръщането му на ринга.

На скоро стана ясно, че „Доктор стоманен чук“ ще бъде треньор на непобедения до момента хърватски талант – Филип Хръгович.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.