Начало Бокс Чисора и Уайт показват скорост и сила преди двубоя им (ВИДЕО)

Чисора и Уайт показват скорост и сила преди двубоя им (ВИДЕО)

Чисора и Уайт показват скорост и сила преди двубоя им (ВИДЕО)
1

Официалните открити тренировки преди боксовия сблъсък в тежка категория между Дерек Чисора и Дилиън Уайт се проведоха пред погледите на журналисти и фенове на спорта в Лондон.

Двамата тежки удрячи ще премерят сили за втори път един срещу друг. Чисора ще търси победата на всяка цена в този реванш, тъй като преди 2 години той загуби от Уайт със съдийско решение в 12-рундова касапница на ринга. Британецът с корени от Зимбабве е в серия от 2 поредни победи, а в последната си битка между въжетата с Карлос Такам изглеждаше блестящо и след 8 рунда доминация нокаутира стоманения французин.

Дилиън Уайт е в най-добрите дни на кариерата си. Британецът натрупа 8 поредни победи след загубата от Антъни Джошуа през 2015 г., а преди половин година победи друг основен претендент в тежката категория с единодушно съдийско решение – Джоузеф Паркър.

Боксовото зрелище ще се проведе в O2 Arena в Лондон на 22-ри декември. Вижте видео от последните тренировки на боксьорите преди битката:

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".