Начало Бокс Чисора: Обърках за първия мач, но в реванша Джошуа ще смаже Руис
0

Чисора: Обърках за първия мач, но в реванша Джошуа ще смаже Руис

Чисора: Обърках за първия мач, но в реванша Джошуа ще смаже Руис
0

Дерек Чисора направи доста интересна и уверена прогноза за първия мач между Антъни Джошуа и Анди Руис, като тогава дори посъветва полицията да арестува Еди Хърн за убийство. Той бе сигурен, че британецът ще смаже своя мексикански опонент, но се случи точно обратното. Сега Чисора пак говори и пак е убеден, че Антъни ще победи без проблеми на реванша.

„Антъни Джошуа няма какво друго да направи, освен да проведе реванш. Той трябва да го направи незабавно. Той ще спечели реванша. Той просто имаше един лош ден.

Ако не разполагате с правилния игрови план, като едър боксьор срещу дребен боксьор, вие сте в беда. По-лесно е за един по-дребен боксьор да се изправи, отколкото за по- едър да се наведе, но мисля, че завръщането на Джошуа ще бъде невероятно.

Отписах мексиканецът в първия двубой. Казах в интервю за мексиканска телевизия, че Еди Хърн трябва да бъде арестуван за убийство. Казах им да се обадят в полицията и да изпратят някой в затвора. Същият канал се опита да ме интервюира след битката, но аз избягах“, сподели Чисора.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.