Начало Бокс Членът на залата на славата, Бари Макгиган, призовава Ерол Спенс да се пенсионира

Членът на залата на славата, Бари Макгиган, призовава Ерол Спенс да се пенсионира

Членът на залата на славата, Бари Макгиган, призовава Ерол Спенс да се пенсионира
0

Освен че хвалбите, които се изляха върху Терънс Крауфорд, не намаляха, гласовете на загриженост за Ерол Спенс започнаха да се появяват в дните след битка на двамата за безспорната световна титла в полусредна категория, в T-Mobile Arena миналия месец.

Един такъв глас е този на бившия шампион и член на залата на славата, Бари Макгиган, който твърди, че Спенс трябва да се оттегли от бокса след побоя, който претърпя от Крофорд.

В интервю за Mirror Макгигън заявява, че боя, който Спенс е получил от Крауфорд, е плашещ.

Разтревожен съм за Ерол Спенс. Не съм доктор или учен, но съм в бокса от 50 години и знам кога виждам човек, който губи устойчивост на удар. Този начин, по който Терънс Крофорд успя да го доминира в Лас Вегас, беше притеснителен от гледна точка на Спенс. Не изглеждаше като Спенс там. Толкова добър беше Крофорд. Той направи велик боец да изглежда като начинаещ. И Спенс го осъзна. Той беше победен ментално. Това не изчезва. Не можеш да възвърнеш способността си да издържаш на напрежението. Ако този код е разбит в твоя мозък и нервна система, ако това е нарушено, то не се връща. Знаците, според мен, бяха много тревожни. Вярвам, че трябва да обмисли, да се оттегли!