Начало Бокс Добри новини: Ерол Спенс ще се възстанови напълно

Добри новини: Ерол Спенс ще се възстанови напълно

Добри новини: Ерол Спенс ще се възстанови напълно
0

Световният шампион по бокс в полусредна категория Ерол Спенс по чудо няма никакви счупвания и ще се възстанови напълно. Непобеденият боец излетя от своето „Ферари“, след като катастрофира без да си сложи предпазен колан. Возилото е напълно смачкано и е цяло чудо как американецът се е отървал без фрактури.

„Той няма никакви счупвания или фрактури, само рани по лицето“, разкриват приближените му от болницата.

„Очаква се да се възстанови напълно. В момента семейството му и близките са до него. Искаме да благодарим на всички, които се молиха и желаеха искрено Ерол да се оправи. Също така на бързата реакция и на лечителите в болницата.“

Ерол Спенс е актуален шампион в полусредна категория, държейки поясите в две федерации – IBF и WBC. Той е непобеден на ринга с актив от 26 победи в 26 мача (21 с нокаут).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.