Начало Бокс Феновете са бесни на Ерол Спенс

Феновете са бесни на Ерол Спенс

Феновете са бесни на Ерол Спенс
0

„Какъв идиот“, възкликнаха феновете на бокса. Повод за тяхното възмущение са първите думи на Ерол Спенс след зловещата катастрофа, от която се спаси по чудо. Шампионът на IBF и WBC в полусредна категория написа в Instagram:

„Без нито едно счупване, аз съм дивак.“

Това изказване породи вълна от негативни коментари, сред които:

„Кефи се, че е дивак – вместо да се радва, че не се уби, докато кара пиян.“

„Какъв идиот. Чудя се как се мисли за готин, като можеше да убие някого.“

„Да сгрешиш е едно, да си качиш стори в Instagram с такъв текст, жалък си!“

„Радвам се, че си добре след този инцидент. Но съм силно разочарован от първата ти публична изява след него – ти си благословен, не си дивак. Благодари на Бог.“

Боксьорът се спаси по чудо без никакви фрактури, въпреки че „Ферари“-то му се превъртя няколко пъти във въздуха, след като излетя от пътя с бясна скорост. Очаква се скоро да се завърне на ринга.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.