Начало ММА Как Хабиб може да бъде победен
0

Как Хабиб може да бъде победен

Как Хабиб може да бъде победен
0

Непобеденият ММА боец Хабиб Нурмагомедов за миг изглеждаше под опасност, когато попадна в гилотината на Дъстин Порие, но му бяха нужни само няколко секунди за да обърне хода на двубоя и да защити титлата си успешно. Сега всички погледи са насочени към Тони Фъргюсън, който е непобеден в последните си 14 срещи и е спряган за следващ опонент на дагестанеца. Един от треньорите на „Ел Кукуи“, Еди Браво, сподели за подкаста „Mo Hosani 360“ как боецът му може да нанесе първа загуба на Орела.

„Не мога да дам прогноза, но планираме да го победим. Разликата между Тони и другите е, че Тони няма да бяга от Хабиб и събарянията му, а ще атакува. Ще атакува със събмишъни и с лакти, няма да бяга назад.“, заяви категорично джу-джицу експертът.

Главният треньор на 10th Planet Jiu-Jitsu добави, че планът ще бъде да откажат Нурмагомедов чрез задушаваща техника или ключ.

Чуйте останалата част от разговора с Еди Браво тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.