Начало Бокс Циркът между Фюри и Уайлдър продължава

Циркът между Фюри и Уайлдър продължава

Циркът между Фюри и Уайлдър продължава
0

Нов „екшън“ си спретнаха Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър пред камери и журналисти. За втори път в рамките на седмицата двамата правят опит за физическа саморазправа по време на официална пресконференция и биват разтървавани от охраната. Фюри и Уайлдър ще се боксират на 1-ви октомври в зала „Стейпълс Сентър“ в Лос Анджелис за титлата на WBC. Победителят ще стане основен претендент за световната титла в тежката категория на професионалния бокс и ще може да се бори за четирите пояса на Антъни Джошуа евентуално през април 2019 г.

 

Първият сблъсък между Фюри и Уайлдър, но не на ринга, бе преди два дни в Ню Йорк. Случи се по време на официалния и задължителен брифинг. Тогава двамата си разменяха закани и обиди в продължение на 30-сет минути и дори си налетяха. В последните часове ситуацията се повтори, но на пресконференция в Лос Анджелис. Сценарият бе същият, но продължи по-кратко. След бързи словесни закачки и обиди, те си скочиха, а намесата на екипите им и на охранители потуши напрежението.

Видео от пресконференцията може да видите тук.

 

Все повече обаче феновете на бокса смятат, че това си е чист фарс и просто техен опит да засилят интереса към двубоя на 1-ви октомври. Доказателство затова е и публикувана снимка в Туитър, където се вижда, че Фюри и Уайлдър кротко седят един до друг и съвсем дружелюбно разговарят, когато не са на сцената и пред камерите.