Начало Бокс Даниел Асенов: Чувствах се като Флойд Мейуедър
0

Даниел Асенов: Чувствах се като Флойд Мейуедър

Даниел Асенов: Чувствах се като Флойд Мейуедър
0

Даниел Асенов се представи изключително успешно през месец март. Тайсъна първо стана европейски шампион за младежи до 22 години в категория до 52 кг, а след това дебютира с победа в световните боксови серии за професионалисти.

„Боксьорите от френския отбор са гостоприемни и приятни. Хареса ми да се бия за тях, те също са доволни и ще продължим да работим заедно“, сподели Асенов на пресконференция.

„Имаше повече адреналин. Чувството след победата беше уникално – мислeх си, че съм Флойд Мейуедър, на голям професионалeн ринг. Повечето рундове не ме затрудниха, само след втория усетих умора, но после рязко изчезна. Не знам на какво се дължи това – може би на психическа основа и защото не съм свикнал да чувам пет, а три“, продължи Тайсъна от Кукорево.

„Определено смятам да се задържа на професионалния ринг, аз имам и стила на професионален боксьор. Но ще изчакам да мине и тази олимпиада (б.а. Токио 2020) и ако някой ми предложи, с удоволствие бих се бил на професионалния ринг“, допълни Асенов.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.