Начало Бокс Даниел Кормие се извини на Франсис Нгану, че се усъмни във възможностите му с Тайсън Фюри

Даниел Кормие се извини на Франсис Нгану, че се усъмни във възможностите му с Тайсън Фюри

Даниел Кормие се извини на Франсис Нгану, че се усъмни във възможностите му с Тайсън Фюри
0

Франсис Нгану опроверга всички свои критици в MMA средите, като най-накрая подписа договор за професионален боксов дебют срещу Тайсън Фюри. Даниел Кормие бе сред хапливите езици, които не спираха да го атакуват в изминалите месеци, но той е и един от първите, които признаха грешката си публично.

Първо, искам да се извиня, Франсис. Мога ли да те питам нещо? Трябва ли да си малко наивен, за да влезеш в онзи свят, знаейки цената си, и да устоиш на своето, дори когато нещата изглеждат най-мрачни?“, запита риторично „Ди Си“ в своето предаване по ESPN.

„Хищника“ бе заклеймен от мнозина, че е напът сам да провали кариерата си, след като отказа да поднови своя договор с UFC. Той прекара няколко месеца в изолация и тежки спекулации, но в рамките на изминалия месец си осигури договор с PFL и сключи сделка с Фюри за най-големия хонорар в кариерата си до момента.

Дори имаше опити от Дейна Уайт да го саботира, като накара Джон Джоунс да се включи в публичните дебати, предлагайки именно своя нов шампион на „Циганския крал“. Това обаче не продължи особено дълго, а и бе видимо, че не е по вкуса на „Боунс“.