Начало Бокс Де Ла Оя към Гарсия: Докога ще мрънкаш за мача с „Танк“?!

Де Ла Оя към Гарсия: Докога ще мрънкаш за мача с „Танк“?!

Де Ла Оя към Гарсия: Докога ще мрънкаш за мача с „Танк“?!
0

Президентът на Golden Boy и импресарио на Райън Гарсия – Оскар Де Ла Оя, публично отговори на своето протеже за постоянните му оплаквания, че е бил предаден от екипа си за боя с Жервонта Дейвис, който завърши в полза на „Танк“ през април.

Какво по дяволит, Райън! Минаха почти два месеца, а ти още се оплакваш от пресконференцията след мача. Вината за загубата ти е ТВОЯ и на „съветника ти“ Лупе. Той те накара да приемеш ОТКАЧЕНАТА клауза срещу рехидратация и ТОВА е причината, за да загубиш. Порасни вече! Освен това не спираш да казваш, че отборът на „Танк“ е предложил повече подкрепа, ала-бала. Брато, те ТЕ НАГЛАСИХА, ЗА ДА ЗАГУБИШ, с тази рехидратираща клауза и най-важното – АЛ ХЕЙМАН ДОРИ НЕ СЕ ПОЯВИ ЦЯЛА СЕДМИЦА. Всъщност ИЗОБЩО го нямаше. Какво ще кажеш за тази „ПОДКРЕПА“???“, написа в гневна серия от публикации в Twitter мексиканската легенда.

Припомняме, че Гарсия разкара старши-треньора си – Джо Гуусен, а след това заяви, че е надушил предадели в своя лагер, които са издавали информация на съперника му, за да е готов за големия им мач в Лас Вегас.

По-късно „Крал Ри“ подхвана интернет-война с Де Ла Оя, като му отговори задочно през социалните мрежи, че не иска да го послужи в съвета му за мач срещу Мани Пакиао.

Гарсия къса с Де Ла Оя заради мач с Пакиао?