Начало Бокс Култов треньор защити Гарсия от промоутъра му
0

Култов треньор защити Гарсия от промоутъра му

Култов треньор защити Гарсия от промоутъра му
0

Един от най-опитните треньори в професионалния бокс – Еди Рейносо зае позицията на Райън Гарсия в споровете с промоутъра му „Голдън Бой Промоушънс“.

Макар да работи с компанията на Оскар де ла Оя, Гарсия е в конфликт с ръководството, а наставникът му го защити. Според Рейносо, хората от „Голдън Бой Промоушънс“ не могат да се справят със ситуацията и желанията на младия боксьор за развитие на кариерата му. Преди дни 21-годишният боксьор заяви, че ако от компанията не вярват в него и в това, че ще е следващата голяма боксова звезда, е по-добре двете страни да се разделят.

Снимка: БТА

„Това е трудна ситуация. Във всеки отбор има глава, а когато тя не може да контролира тялото – вече сме в лоша ситуация. „Голдън Бой“ са промоутърите и управляват кариерата на боксьора, ако не могат да го правят, става зле. В този случай Райън, не го хваля напразно или да потвърждавам думите му, все пак е още млад и му липсва опит, но може би се отчайва, защото нещата не се получават както иска. А на „Голдън Бой“ им липсва подход в ситуацията с него“, заяви Рейносо.