Начало Бокс Гарсия предизвика опасен опонент
0

Гарсия предизвика опасен опонент

Гарсия предизвика опасен опонент
0

21-годишната звезда в лека категория Райън Гарсия е готов да постави на истинско изпитание серията си от 20 поредни двубоя без загуба.

Американецът отправи предизвикателство към един от най-опитните в категорията – Хорхе Линарес чрез социалните медии. 34-годишният боксьор от Венецуела има впечатляващите 47 победи зад гърба си, 29 от които – с нокаут, както и 5 загуби, всичките преди изтичането на всички рундове. Показателно за това колко опасен съперник за Гарсия може да бъде Линарес е последният двубой на втория, в който той нокаутира Карлос Моралес в 4-я рунд през февруари. За сравнение, „Кингри“ здраво се измъчи със същия съперник преди 2 години, като победи с неединодушно съдийско решение.

View this post on Instagram

are you ready to be next? @kingryang

A post shared by JL7 (@jorgelinares) on

Въпреки това, Гарсия смята, че е готов да се изправи срещу него и използва профила си в Twitter, за да предизвика Линарес.

Дайте ми Линарес! След този мач не искам да чувам никой да коментира това кого предизвиквам! Просто искам да се бия с този, когото пожелая и този, от когото всички казват, че ме е страх“.