Начало ММА Али Абделазис: ESPN да разследва репортера си за корупция!

Али Абделазис: ESPN да разследва репортера си за корупция!

Али Абделазис: ESPN да разследва репортера си за корупция!
0

Яростна атака от мениджъра Али Абделазис към репортера от ESNP Ариел Хелуани. Журналистът се заяде с Жилберт Бърнс, че не е на ред да се бие с Камару Усман и това отприщи гнева на импресариото.

Абделазис и „Дуриньо“ са много близки приятели и неведнъж демонстрират симпатии един към друг.

Според мениджъра Хелуани се подмаза на Леон Едуардс, защото се представлява от промоутърите на Конър Макгрегър, чието внимание иска да привлече.

„Нямам нищо лично против Леон. Този мазник му играе по свирката, за да се подмаже на Конър“, започна атаката си Абделазис. „Бърнс е №1 в ранглистата и той ще се бие с Усман. Това има значение, а не какво мисли клоунът Хелуани.“

„Забранявам на клиентите си да дават интервюта на репортери от ESPN! Трябва незабавно да направите разследване за корупция.“

Според мениджъра журналистите имат лично отношение към боеца му.

„Камару – Бърнс и Гейджи – Хабиб са факт. Клоунът няма да бъде допускан до пресконференции или някъде близо до бойците ми. До сега се държах добре, но вече е лично“, заплаши Абделазис.

След това обясни, че ESPN има добри репортери като Брет Окомото, Марк Раймонди и Джеф Вагенхайм. Мениджърът е щастлив от тяхната работа и се извини, че ги е сложил под общ знаменател.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.