Начало ММА Али Абделазис: Сехудо няма да се откаже в пика си
0

Али Абделазис: Сехудо няма да се откаже в пика си

Али Абделазис: Сехудо няма да се откаже в пика си
0

Мениджърът на Хенри Сехудо, Али Абделазис, заяви че ММА боецът говори за отказване, но всъщност ще се завърне през лятото. Той разкри това в интервю пред „TMZ Sports“.

„Хабиб също мисли за отказвеане след всеки двубой. Две седмици по-късно ме пита с кого трябва да се бие. И двамата със Сехудо са в пика си. Как ще се откажеш в пика си? Хенри е поставил всички на колене в момента и не мисля, че ще се откаже. Ще го видите да се бие през лятото“, обяви уверено известният ММА мениджър.

Хенри Сехудо изненадващо обяви, че иска да се откаже от професионалния ММА, след като защити титлата си в категория „петел“ на събитието UFC 249. Олимпийският шампион по борба в свободен стил от Пекин 2008 спря Доминик Круз във втория рунд с ТКО. На пресконференцията след събитието Хенри спомена, че „парите говорят“ и че  „Дейна Уайт знае цифрата“, ако искаме да го видим в октагона отново. Само няколко дни след това боецът заговори и за боксов двубой  с младия феномен Раян Гарсия.

Това е първият път, в който Сехудо обявява, че се отказва, но съдейки по „отказванията“ на някои боксови и ММА шампиони от сегашни и минали дни, то наистина можем да го видим в клетката съвсем скоро.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".