Начало Бокс Дейвид Прайс се готви за „големи неща“
0

Дейвид Прайс се готви за „големи неща“

Дейвид Прайс се готви за „големи неща“
0

Победата на Дейвид Прайс над Дейвид Алън през юли му е вдъхнала самоувереност, че може да постигне сериозни резултати в бокса.

36-годишният британец ще се завърне на ринга на 23 ноември в един от подгряващите двубои преди Калъм Смит – Джон Райдър в Ливърпул. Прайс призна, че след победата над Алън първата му мисъл е била да се изправи срещу някое от големите имена и да прибере голяма сума пари, без да се притеснява от евентуална загуба. Няколко дни по-късно обаче решението му се е сторило грешно и предпочел да изчака с тази стъпка.

„Веднага след мача си помислих, че сега е моментът за голям мач, от който да изкарам пари. Седмица по-късно обаче реших, че още е рано. Ако изиграя картите си правилно и продължа да се представям добре, мога да отида далеч, но не само това, бих добавил нови елементи към и без това интересната си история. Мога да седна и да разкажа кариерата си на някого. Имал съм върхове е спадове. Случвали са ми се любопитни неща. Става за книга, но сега съм щастлив, че мога да се бия за „Мачруум Боксикнг“. Хората отново ме подкрепят и, да, вървя само напред и нагоре“, каза Дейвид Прайс пред Скай Спортс.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.