Начало Други Отборът ни заминава за Седмите световни военни игри

Отборът ни заминава за Седмите световни военни игри

Отборът ни заминава за Седмите световни военни игри
0

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов и вицепремиерът Красимир Каракачанов изпратиха българския военен отбор за участие в Седмите световни военни игри в Китай.

Сънародниците ни ще участват в 8 вида спорт, сред които: бокс, борба, таекуондо и джудо.

„България има традиции в досегашните шест издания на Световните военни игри“, заяви пред спортистите Андонов. „До момента нашите представители са спечелили 11 отличия. Уверен съм, че отново ще представите родината и българската армия достойно.“

България ще бъде представена от 22-ма състезатели. В делегацията от 36-ма души попадат още треньори, съдии, ръководители и официални лица. Надпреварата ще се проведе в Ухан, Китай, от 18 до 27 октомври 2019 година.

Министерството на отбраната и председателят на Националната военна спортна федерация вицеадмирал Емил Ефтимов изказаха своята благодарност към ММС за подпомагането на федерацията с финансови средства, необходими за организирането на събития от вътрешния спортен календар.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.