Начало Бокс Дейвид Хей реагира на аркадата на Тайсън Фюри

Дейвид Хей реагира на аркадата на Тайсън Фюри

Дейвид Хей реагира на аркадата на Тайсън Фюри
0

Дейвид Хей винаги е имал лоши отношения с Тайсън Фюри и след отлагането за безспорната битка този уикенд, той сега говори за това какво е да те отрежат в подготовката за голямо състезание.

Новината избухна в петък, че Фюри е получил аркада по време на спаринг. Огромната аркада веднага сложи спирачки на безспорната битка с Олександър Усик, която беше насрочена за 17 февруари, но за щастие вече е пренасрочена за 18 май.

В публикация в Instagram той си припомни, че трябваше да се оттегли от предложената от него битка с Фюри през 2013 г. поради същата причина.

Очаквах с нетърпение безспорната битка и очаквах с нетърпение всички да млъкнат и след това да получите новината, че битката е отложена, Фюри получава аркада няколко седмици преди битката. Познавам тази болка твърде добре. Аз самият през 2013 г. получих аркада седмица преди битката и не чух края на това. Дори до ден днешен все още чувам „ах, ти не искаше да се биеш с него“. Аз бях големият фаворит, както той беше големият фаворит, но понякога глупостите просто се случват и това е част от спорта. Спомням си, че по това време си помислих, че се надявам и той да страда от същото и ето го. Но не изпитвам никакво удоволствие от това, че трябва да се оттегли от битка, която аз исках и всички останали искаха да видят.“