Начало Бокс Дейвид Хей не дава големи шансове на Фраснис Нгану в двубоя му с Тайсън Фюри

Дейвид Хей не дава големи шансове на Фраснис Нгану в двубоя му с Тайсън Фюри

Дейвид Хей не дава големи шансове на Фраснис Нгану в двубоя му с Тайсън Фюри
0

Бившият световен шампион в тежка категория, Дейвид Хей, отправи предупреждение към Тайсън Фюри преди битката му с Франсис Нгану.

Говорейки пред Seconds Out за предстоящия сблъсък, Хей каза, че фразата „всичко може да се случи в бокса в тежка категория“ не се отнася за тази битка, тъй като Нгану няма опит в бокса.

Това е бокс в тежка категория, той никога не се е занимавал с бокс, така че това всъщност не се отнася за Нгану. Поне Конър Макгрегър имаше някаква форма на аматьорско родословие. Ето защо той успя да издържи няколко рунда. Изглеждаше като законен мач, може би защото Флойд го позволи“.

Дали ще отиде там и просто ще го изпрати? Или ще го върже, ще го умори, ще го удари с няколко изстрела по тялото и ще направи шоу? Мисля, че Фюри е достатъчно добър, за да го направи забавно, или може да излезе там, както направи с Дионтей Уайлдър втория път, и просто да го смаже. Бих искал той да изкара 6-7 рунда, да го разбие и да покаже защо има разлика между професионалните боксьори и ММА бойците.”

Въпреки че „Hayemaker“ не дава голям шанс на Нгану според правилата на бокса, той предупреждава Фюри какво може да се случи, ако 37-годишният боксьор реши да се възползва.

„Кой би могъл да го спре? Ако той задържи задушаващ удар на Тайсън, кой може да го спре? Вероятно може да го убие. Кой би могъл физически да го свали? Ще трябва да го застреляш, ако реши да направи това, ето колко силен е той“.