Начало ММА Александър Волкановски иска реванш с Ислам Махачев на UFC 300

Александър Волкановски иска реванш с Ислам Махачев на UFC 300

Александър Волкановски иска реванш с Ислам Махачев на UFC 300
0

Александър Волкановски смята, че реваншът с Ислам Махачев би бил идеален за UFC 300.

Шампионът в лека категория Волкановски (26-2 MMA, 13-1 UFC) е начертал план за две битки, който започва със защита на титлата срещу непобедения претендент Илия Топурия , последван от реванш с шампиона в лека категория Махачев.

Махачев (24-1 MMA, 13-1 UFC) ще защитава колана си срещу Чарлз Оливейра в главното събитие на UFC 294 на 21 октомври в Абу Даби.

Волкановски тласна Махачев до ръба в битката им за титлата на UFC 284 през февруари, но в крайна сметка загуби със съдийско решение. Ако Волкановски и Махачев успеят успешно да защитят титлите си, „Великия“ смята, че това ще подготви перфектно сцената за реванш на най-голямата сцена на UFC 300.

„Мисля, че това има много смисъл“, каза Волкановски. „Да, със сигурност. Мисля, че това би било страхотно, особено като вдигнат ръката ми след битката, би било перфектно, но отново ще видим какво можем да направим. Но мисля, че това е една от най-големите битки, които можете да направите. Наистина вярвам в това. Много хора искат да видят този мач отново. Беше много, много оспорвано но ви гарантирам, че ще го направя следващия път.“