Начало Бокс Дейвис Хейни смята, че тотално превъзхожда Васил Ломаченко

Дейвис Хейни смята, че тотално превъзхожда Васил Ломаченко

Дейвис Хейни смята, че тотално превъзхожда Васил Ломаченко
0

Дейвис Хейни е убеден, че ще победи Васил Ломаченко на 20 май, когато двамата се изправят един срещу друг в Лас Вегас за титлите на IBF, WBA, WBC и WBO в лека категория.

Няма нищо, което „Лома“ да прави по-добре от мен. Аз съм по-добър от него във всяко едно отношение, във всеки един аспект. Ще трябва да видим каква версия на „Лома“ ще се прояви. Аз съм готов за всичко, което може да предложи. Изучавам го от години и сега мога да ги разнищя“, каза Хейни пред медиите по време на публична изява, цитиран от Boxing Scene.

24-годишният Хейни натрупа актив от 29 победи с 15 нокаута и нито една загуба до момента, като в този период се справи с имена от ранга на Джордж Камбосос-младши, Джоузеф Диаз, Хорхе Линарес, Юриокис Гамбоа и Заур Абдулаев.

Ломаченко обаче е смятан за един от най-великите боксьори на всички времена в своята дивизия, въпреки двете поражения от Теофимо Лопез през 2020 г. и Орландо Салидо от 2014 г.

Сблъсъкът им определено е един от най-очакваните през настоящата година, така че ще е интересно да видим изхода от челната среща на миналото и бъдещето в бокса.