Начало Бокс Дилиън Уайт: Джошуа падна, защото не си взе допинга

Дилиън Уайт: Джошуа падна, защото не си взе допинга

Дилиън Уайт: Джошуа падна, защото не си взе допинга
0

Роденият в Ямайка британски боксьор в тежка категория – Дилиън Уайт, отправи жлъчен коментар към сънародника си Антъни Джошуа. „Злодея“ за пореден път доказа на публиката голямото си самочувствие.

Уайт твърди, че липсата на допинг е причината Ей Джей да загуби от Анди Руис-младши при дебюта си в САЩ.

„Каза на треньора си: „Защо се чувствам така?“. Ами защото си в Америка и VADA тестовете не ти позволяват да зобиш“, избухна Дилиън.

„Там е много по-трудно да забокаляш правилата с медикаментите си – изключенията за терапевтична употреба. Това е самата истина.“

Снимка: БТА

Уайт разкри какво е видял в шокиращия двубой в „Медисън Скуеър Гардън“.

„Джошуа ми изглеждаше уплашен, а не притеснен. Той тичаше, удряше на посоки. Отстъпваше със свалена лява ръка. Когато беше наранен, не знаеше дали да влезе в клинч. Сякаш не искаше да е там, на този ринг“, продължи бившият претендент.

Дилиън Уайт се завръща на ринга следващия месец срещу Оскар Ривас.

Отдавна чака реванш от Джошуа за загубата през 2015 година. При аматьорите нанася първото поражение на Ей Джей и е убеден, че може да го стори и при професионалистите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.