Начало Бокс Уайт: Джошуа търси лесните пари, защо му е да се бие с мен

Уайт: Джошуа търси лесните пари, защо му е да се бие с мен

Уайт: Джошуа търси лесните пари, защо му е да се бие с мен
0

Носителят на сребърния колан на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория и претендент номер едно на Световната боксова организация (WBO) – Дилиън Уайт (25-1-0), за пореден път изрази мнение, че световният шампион на IBF, WBO и WBA „Super“ – Антъни Джошуа (22-0-0), предпочита да се изправи срещу далеч по-слаби противници, отколкото да излезе срещу сънародника си.

Очаква се тези дни да бъде оповестен следващия съперник на „Ей Джей“, като двата основни варианта са мач с Дилиън Уайт на 13 април в Лондон или дебют на американска земя срещу Джарел Милър.

„Честно казано, не знам какво ми предстои. Имаме опции пред нас и с екипа ми търсим най-добрите варианти.

Мислех си, че аз съм ще съм следващия съперник на Джошуа, но е очевидно, че той предпочита по-лесен съперник в лицето на Милър. На това му се вика бизнес. Лесната работа винаги ще бъде предпочитана. Аз също бих постъпил така.

Каква опасност крие Джарел, освен да се спъне и да падна с цялата си тежест върху него? Нищо друго.. може би ринга да се счупи под тежестта му… Не ме разбирайте погрешно, той не е слаб боксьор, но не притежава никаква сила.

twitter.com

Всеки би предпочел него пред мен. Никой не би се навил да се бие с мен, освен ако не е задължителна защита.

Той просто иска да прави големи пари – разбирам го напълно. Защо да поема рискове, ако не е добре платен? Такъв е бизнесът. Но не можеш да ми предлагаш такъв смешен дял и когато аз му кажа „това е бизнес, искам повече“, той да ми отговаря „просто подпиши и се бий“.

Не става така. Време му е да се събуди и да види, че няма никаква логика в действията му„, бяха част от думите на Уайт, който не изключи възможността следващата му среща да е с Доминик Бризийл за временната световна титла на WBC.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.