Начало Бокс Уайт не спести нищичко на Джошуа

Уайт не спести нищичко на Джошуа

Уайт не спести нищичко на Джошуа
0

Дилиън Уайт продължава с офанзивата по световния шампион в тежка категория на WBO, WBA и IBF – Антъни Джошуа.

След като преди няколко дни носителят на сребърния колан на WBC изрази притеснението си, че няма да получи полагащия му се мач срещу Джошуа, днес Уайт отново „сипа“ на сънародника си и го призова да престане с дипломатиката и да започне да се бие със сериозни боксьори.

„Време е да спре да бяга и да се изправи срещу топ имената на дивизията. Преди време каза, че иска 50 милиона, за да излезе срещу Уайлдър? Уайлдър му предложи тази сума. Защо не се би с него?

После Уайлдър направи мач с Фюри и сега Джошуа не знае какво да стори.

Разправяше, че Тайсън Фюри е дебел л*йнар, но сега когато Фюри се завърна, вече не иска да се бие с него.

Откакто загубих от него през 2015 г. съм направил 9 мача и съм претендент номер едно на две организации. А той ми говори „ако не стане с Уайлдър или с някой друг, тогава ще си ти“. Исках да чуя нещо от сорта на „Да, ти си следващия.“

Наистина трябва да престане да бъде толкова дипломатичен и да почне да се бие с хората. Влязъл е в бизнеса с правенето на луди пари от средни боксьори. Ако някой ми предложи 50 милиона, още утре ще се бием.

След мача ми с Чисора, той се качи на ринга и започна да говори глупости и се ядоса, защото публиката започна да го освирква. Златната гъска се натъжи. „Защо феновете ми ме освиркват? Аз съм Антъни Джошуа, аз съм легенда, защо го правите?“

Сигурно се е прибрал плачейки. Той не е лош човек, просто трябва да се успокой малко. Всички виждаме от какво наистина е направен“, сподели Уайт.