Начало Бокс Дилиън Уайт загази – грози го край на кариерата

Дилиън Уайт загази – грози го край на кариерата

Дилиън Уайт загази – грози го край на кариерата
0

Скандалът с боксьора Дилиън Уайт добива чутовни размери и той е пред огрозата да се сбогува с професионалната си кариера. Вече станаха ясни двете субстанции, които британецът е поел орално преди битката с Оскар Ривас.

Но това не е всичко – оказа се, че всички от щаба на Уайт са знаели за положителната проба, но никой не е съобщил на Ривас и отбора му!

Инцидентът може сериозно да срине репутациите на определени хора в бокса. Въпросните две субстанции са от групата на метаболитите – дианабол. Става въпрос за забранени анаболни стероиди (познати също и като метан).

Снимка: БТА

Епиметандинон и хидроксиметандинон са открити в кръвта на Дилиън Уайт.

Ако му бъде наложена заслужената санкция, то ще може да се бие отново през 2023 година. Тогава ще бъде на 35 години. Заговори се и за наказание от 8 години, което окончателно ще приключи кариерата на Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.