Начало Бокс Чисора преди мача с Уайт: Ще търся само и единствено нокаута

Чисора преди мача с Уайт: Ще търся само и единствено нокаута

Чисора преди мача с Уайт: Ще търся само и единствено нокаута
0

Дерек Чисора (29-8, 21 нокаута) избухна с поредна словесна атака към Дилиън Уайт (24-1, 17 нокаута). Утре вечер в Лондон двамата гиганти ще се впуснат в дългоочакван реванш. Ето какво каза британецът с корени от Зимбабве:

„Тренирах здраво за този двубой и ще изляза на ринга като на война“, започна Чисора.

„От самото начало на битката, ще се нахвърля върху него и ще започна да го удрям, ще го удрям, ще го удрям. Няма значение какво прави той. Бях казал преди – Уайт не може да ме нарани. Не притежава тежък удар, за да ме притесни. Просто ще го преследвам на ринга и ще го налагам. Трябва да го нокаутирам. Не искам да оставям решението в ръцете на съдиите. Ще изляза на ринга, за да търся нокаута. Не мисля за победата по точки. Трябва да го нокаутирам“, закани се Дерек Чисора.

В първия мач преди точно 2 години Уайт победи след разделено съдийско решение. Битката бе от най-зрелищните в тежка категория за това десетилетие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.