Начало Бокс Дилиън Уайт обясни за вуду магията на Чисора

Дилиън Уайт обясни за вуду магията на Чисора

Дилиън Уайт обясни за вуду магията на Чисора
0

Тази вечер на ринга излизат двама от най-атрактивните боксьори в тежка категория – Дилиън Уайт и Дерек Чисора. Битката ще е в Лондон и е втори епизод от враждата.

В първия мач през декември 2016 триумфира Уайт след разделено съдийско решение. Ето какво заяви роденият в Ямайка британец преди ключовия сблъсък:

„Дерек е малоумник. Говоря му на родния език (б.р роден е в Зимбабве), а той не го разбира. Не знае от къде идва, изобщо нищо не знае“, захапа противника си Уайт.

„Имаше и вуду. Чисора започна да крещи някакви проклятия и черни магии. Аз си казах „Хейл Мери“ нека заканите се върнат обратно към него. Странно беше. Всички в помещението започнаха да се споглеждат. Не успя да ме уплаши. Вярвам в силата на Исус Христос, черната магия е нищо.“

Дилиън Уайт продължи да се заяжда с противника в изказването си:

„Две тухли са по-умни от Дерек. Просто му казах „здрасти“ на родния му език, а той започна да се кръсти. Изобщо не може да ме стресне“, завърши боксьорът.

Очаква се касапница на ринга.

Именно това се случи преди 2 години, а в момента съперниците са в още по-добра форма. Любителите на бокса ще се насладят на нетипичен мач за тежката категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.