Начало Бокс Нова култова пресконференция с участието на Чисора (ВИДЕО)

Нова култова пресконференция с участието на Чисора (ВИДЕО)

Нова култова пресконференция с участието на Чисора (ВИДЕО)
0

Официалната пресконференция преди двубоя между Дилиън Уайт (24-1-0) и Дерек Чисора (29-8-0) роди още един исторически момент.

Двамата англичани имат дълга история и за никого не е тайна, че не се харесват. На една от пресконференциите преди първия им двубой през 2016 г., Чисора метна маса по Уайт.

Това обаче далеч не е най-провокативното нещо, което някога се е случвало на пресконференция с участието на Чисора.

На официалният кантар преди мача на англичанина с Виталий Кличко, Дерек удари шамар на украинеца.

Точно преди двубоя пък, след като дълго време беше очи в очи с Владимир, британеца се изплю в лицето на по-малкия от братята Кличко.

След като загуби от Виталий, Чисора реши да се пробва с настоящия си мениджър и доскорошен враг – Дейвид Хей.

Не може да забравим и срещата между Чисора и Хей през 2012 г., когато двамата британци бяха разделени от ограда на кантара, за да останат живи и здрави за мача на утрешния ден.

4 години по-късно, Чисора се изправи срещу най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев.

Отново на официалната пресконференция дни преди сблъсъка, Чисора сграбчи „Кобрата“ за тила, но охраните не позволиха нищо повече да се случи.

24 часа по-късно обаче, нещата излязоха извън контрол, когато на претеглянето на двамата боксьори човек от щаба на Кубрат метна бутилка вода в лицето на Чисора. Англичанинът разбира се, никак не хареса това отношение към него и последваха сцени на хаос и бутаници, но отново нямаше сериозно ранени.

Така стигаме и до днес, когато макар и да липсваха метални огради, хвърлени бутилки или летящи маси, финалната пресконференция със сигурност ще остане в историята на бокса с един от най-забавните диалози, които някога са се водили между двама професионални боксьори.

След като обвини Уайт, че той поне не използва вуду магии, за да печели мачове, Чисора направи интересен коментар за огърлиците, които Дилиън често носи около врата си:

twitter.com

„Носиш ли си аналните топчета днес“, попита Чисора, на което Уайт отговори така:

„Не, забравих ги вчера у вас. Но ще ти ги донеса, спокойно. Може с Дейвид Хей да ги ползвате от двата им края“, с което залата едвам сдържа смеха си, а водещият помоли Дилиън да понамали малко тона.

В събота вечер двамата излизат един срещу друг отново, но преди това може да станем свидетели на още исторически моменти на утрешния официален кантар.