Начало Бокс Димитър Щилянов: Срязаха ми спирачките и автомобилът се запали

Димитър Щилянов: Срязаха ми спирачките и автомобилът се запали

Димитър Щилянов: Срязаха ми спирачките и автомобилът се запали
0

Легендарният български боксьор Димитър Щилянов за първи път разкри причината да напусне България.

Двукратният европейски шампион разказа в какви проблеми се е озовал, преди да вземе това решение, пред YouTube канала „Спортната Джунгла“.

„Случиха ми се някои неща по колата. Впоследствие разбрах, че може би някой го е направил това. Три пъти спирачките ми са отрязани. Накрая колата се запали в движение. Още не бях изминал 1 км“, сподели сребърният медалист от Световното първенство 2001 г. – „Затова реших да напусна България.“

В следващото видео Щилянов разказва още какви събития са се случили преди инцидентите с автомобила, кой е измамил Щилянов с 50 000 лева, как изчезнаха неговите медалите и как са му предлагали да продава боксови мачове.

Ето и цялото интервю с дългогодишния капитан на националния отбор:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.