Начало ММА Теофимо Лопес се предложи за треньор на Конър
0

Теофимо Лопес се предложи за треньор на Конър

Теофимо Лопес се предложи за треньор на Конър
0

Бившият световен шампион в лека категория на професионалния бокс Теофимо Лопес изненадващо предложи да тренира Конър Макгрегър. „Ноториъс“ се готви за завръщането си на сцената на UFC, като се очаква това да се случи през лятото на тази година.

Ще те върна на върха, шампионе“, написа Лопес в социалните мрежи. Коментарът му дойде под една от снимките на Конър, на която той тренира в залата. Според запознати, двамата са влезли в контакт в последните седмици, като не е изключено Теофимо да се включи в част от подготовката на ирландеца. Дали обаче това партньорство ще бъде дългосрочно, или те ще опитат да си помогнат взаимно по пътя към връщане на световните титли, тепърва ще разберем.

В момента Конър е в Дъблин, където е влязъл в доста активен етап на тренировъчния си режим. От последните му публикации в социалните мрежи обаче личи, че той е качил значително личното си тегло. Близки до „Ноториъс“ твърдят, че в момента той е около 85 килограма. Това означава, че ако запази тази форма, то Макгрегър може да се завърне в UFC в опит да спечели титлата в средна категория, която сега е притежание на Израел Адесаня.