Начало Бокс Дори Логан Пол не вижда логика в мача с Мейуедър
0

Дори Логан Пол не вижда логика в мача с Мейуедър

Дори Логан Пол не вижда логика в мача с Мейуедър
0

Боксовият мач между Логан Пол и Флойд Мейуедър младши е толкова странен, че дори самият влогър не вижда много логика в провеждането му.

25-годишната звезда от социалните медии ще се пробва срещу боксовата легенда през февруари, след като загуби в единствения си професионален мач до момента – срещу британската интернет звезда KSI през 2019 г. Наскоро Пол се подигра на Мейуедър за ръста му, като сега обяви цялата идея за мач срещу “Парите” за налудничава.

“В това няма никаква логика. Мениджърът ми дойде при мен преди месец и попита дали бих се изправил срещу Флойд Мейуедър. Казах му: “Разбира се, че бих, но защо ми задаваш такъв въпрос. Отиди да вършиш нещо смислено, в това няма логика, как изобщо е възможно това да се случи?”. Месец по-късно дойде с договор и каза, че ако се подпиша, ще се бия с Флойд. “ОК, Джеф, ще подпише измисления ти договор. Майната ти, защо се майтапиш с мен?”. Подписах и, след малко преговори за датата, защото имахме 3 варианта, обявихме мач. Сега всичко е реално и е по-велико от каквото и да съм правил досега в живота си”, призна Логан Пол.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.